een veilige plek waar ze kind kunnen zijn

ouderbijeenkomst

09-06-2014
Vorige week zijn zowel op Kikatiti als Ngorika ouder/familiebijeenkomsten georganiseerd. De thema's die op deze bijeenkomsten werden besproken waren vierledig:
  1. Algemeen welzijn van de kinderen: hoe we in de huizen omgaan met discipline en welke educatieve voortgang we nastreven.
  2. Vakantieperiode: kinderen worden in de vakantieperiode zoveel mogelijk teruggestuurd naar hun achterban. Belangrijk is dat de achterban er ook is om de kinderen op te halen en op te vangen!
  3. Geboorteakte: we trachten de familie verantwoordelijk te maken voor het achterhalen en aanleveren van een geboorteakte. Zonder geboorteakte dwingt het overheidsbeleid ons kinderen weg te sturen.
  4. Bezoekdagen: we trachten de familieleden te motiveren om de bezoekdagen aanwezig te zijn zodat zij de band met het kind in stand kunnen houden en de ontwikkeling kunnen volgen.
Terug naar de vorige pagina

Meer nieuws uit Tanzania

Edina, onze US ambassadeur

22-11-2018
Edina Toth is geboren en opgegroeid in Hongarije, waar ze zich nooit echt heeft thuis gevoeld. Tien jaar geleden nam ze de beslissing om naar de Verenigde Staten te verhuizen. Edina studeerde onlangs af...
Lees meer

my first week

14-09-2018
My Name is Dr. Jonas Michael I joined Ngorika Happy Watoto School one week ago.  It was Sepetember 3rd 2018 when I started serving and working at this school as a new head teacher. Before I joined...
Lees meer

student Allan

14-09-2018
My name is Allan Judika Mmari, 23 years  old. I am a first born in a family of three children. I have my  young sisters, Lucy who came after me and Happy who is a last one. Before we were living...
Lees meer