een veilige plek waar ze kind kunnen zijn

veilingkavels

01-11-2015

Een impressie van hetgeen op ons Charity Tanzania Golftoernooi tijdens de veiling en loterij kunt verwachten. De veilingbrochure staat hier on-line.

De goldag wordt mogelijk gemaakt door Southern Cross en Vinites. Lunchpakketten worden u aangeboden door Boulanger Guy Bake-off en het drukwerk is verzorgd door Drukkerij Duineveld.

Veilingkavels

  1. Met Qatar Airways naar Tanzania: vlieg met 2 personen naar Arusha alwaar je verblijft in een villa en bezoek brengt aan de projecten van SVVT. 
  2. Southern Cross & Vinites : wijn & spijs: een kist Chateau 'Cos d' Estournel' AOC Saint-Estephe 2007 van Vinites met een heerlijk diner voor twee bij Restaurant Southern Cross. Onze sponsoren die deze golf dag mogelijk maken, verwennen u ook na vandaag.
  3. Zeefdruk “Mask“ ingelijst: 95 x 95 cm zeefdruk van Emilllio Kruithof is één van zijn werken waarin de vrouw centraal staat. De Nederlandse Kruithof wordt in binnen- en buitenland zeer gewaardeerd. 
  4. Vlieg erop uit om te golfen: Laat je met 3 personen in een Piper Archer vliegen naar Texel en daar golfen op De Texelse. Na afloop een drankje en weer per vliegtuig op huis aan. Belangeloos ter beschikking gesteld door Aad Swaalf.
  5. Saxofoon van Anton Kleinbussink: deze Alt Saxofoon SX90SR van Duitsland’s bekendste saxofoonfabrikant Julius Keilwerth is in perfecte staat. De saxofoon komt met koffer, rietenknipper, muziekstandaard en bladmuziek.
  6. All-in House party met Internationale Top DJ: de De Lichtfabriek stelt haar grote zaal beschikbaar met geluid & licht van Jurlight en een optreden van een internationale House DJ. Een “open-door” evenement met mogelijkheid tot kaartverkoop. Duineveld drukt 1000 flyers.
  7. Vijfsterren maatkostuum: een superlicht en volledig handgemaakte maatpak van de Executive Line van The TailorMates met keuze uit diverse Italiaanse stoffen. Het kostuum is inclusief een maatshirt, stropdas en schoenen.

Afrikaans kunstwerk ‘het Roze meisje’: geheel passend bij het thema, het kunstwerk Roze Meisje van Marianne Houtkamp. In haar werk komt de Afrikaanse cultuur vaak naar voren. Houtkamp had de eer een soortgelijk beeld te mogen overhandigen aan Kofi Annan.


‚ÄčLoterij prijzen
 

Vireo Auto’s Jeep of Fiat 500 voor weekendgebruik 
Sterrenrestaurant ML  Diner voor twee
Anybody Health Center  Zonnebank-pakket t.w.v. € 39
Anybody Health Center  Personal trainer-pakket t.w.v. € 209
Restaurant Cheval-Blanc  Diner voor twee
Ajuma Beach Zandvoort  Diner voor twee
Stadsschouwburg Haarlem  2 schouwburgkaartjes naar keuze
Moolenaar Wijnkoperij  5l fles Pinot Noir 
Nolet Distillery  2 x Fles Ketel 1 Mature 
Van de Worp 2 x 2 Green Fees Houtrak
Golfbaan Bentwoud  2 Green Fees 
Parfumerie Hildering SISLEY Phyto-Aromatique behandeling 
Blitz Heemstede Wellness pakket  
De Rusthoek Diner voucher á  € 100
Opmeer PR & Communicatie Pim Mulier Bieren met bokaal en opener 
Snackbar Het Plein  snacken met 4
Terug naar de vorige pagina

Meer nieuws uit Tanzania

kerstactie in Lekkerkerk

10-01-2019
Zo’n zestig kinderen uit groep 5 & 6 van de Koninklijke Wilhelmina School in Lekkerkerk hebben in de kerstperiode een geldinzamelingsactie voor Happy Watoto gehouden. Gedurende één...
Lees meer

uitbreiding NGO bestuur

12-12-2018
Met de auto is het 11.000 kilometer van Nederland naar Tanzania. We vliegen het in een uur of 10, douaneformaliteiten niet meegerekend. Gelukkig kunnen we per mail iets sneller contact leggen. Toch valt...
Lees meer

Tanzanian school systeem

12-12-2018
Door mijn ervaringen in lesgeven kan ik de voor- en nadelen van het Tanzaniaanse onderwijssysteem in de afgelopen tweeëntwintig jaar observeren en hoop ik enig inzicht te bieden in de realiteit...
Lees meer